Серия Zhenfei Perfect с планински лотос от TianDe

Серия за младост и красота!


В превод Zhenfei означава " Приказна принцеса ".

Древността е познавала лотоса като свещеното цвете , като символ на красотата, чистотата, стремеж към слънце и светлина. Цветът на лотоса не се мокри от водата, както духът не се опетнява от материята, защото лотосът олицетворява вечния живот, безсмъртната природа на човека, духовното разкриване. Лотосът символизира обновяването на жизнените сили и връщането на младостта.
Наименованието си серията дължи на древна китайска легенда за омагьосана красива принцеса от зла вещица, която я  превърнала в стара жена. Да спаси принцесата може само едно средство, получено от рядко цвете. Цветето може да намери само  смел  човек с чисто сърце. То расте по планинските езера на Тян Шан. Планинските духовете  го пазят  внимателно, защото в това прекрасно цвете е събрана цялата сила на планините.

Еликсирът получен от това  цвете, отглеждано в кристалното  чисто езеро, е равна по сила  на  "жива вода". Смел млад мъж, влюбен в принцесата, намерил цветето  и върнал красотата  и младостта на своята  "Zhenfey", което означава "скъпоценна принцеса". Оттогава китайските благородници и придворни красавици харчат състояния, за да се сдобият с това "снежно  цвете" и употребяват продуктите, направени от прекрасното растение. То се нарича Тян Шан - бял лотос и именно екстракта от бял лотос  е основният компонент на серията. Силата на това цвете е наистина страхотна. В китайската медицина, екстракт от лотос е част от повече от 200 продукта.

Активните съставки от серията  ZHENFEI  PERFECT  активират  регенерацията на клетките на кожата, поддържат  естественото ниво на влага в кожата, поддържат я  млада  и здрава. Специалната  технология, използвана при създаването на продуктите от серията, може да осигури необходимите лекарствени екстракти  в кожните слоеве, да постигне оптимално разпределение на активните вещества в епидермиса. Главния компонент на серията е молекулярният екстракт от Тян Шан лотос - един ценен източник на флавоноиди, алкалоиди, и B витамини. Лотосовия екстракт стимулира дейността на клетките на кожата, забавя процеса на стареене, предотвратява образуването на бръчки, има пречистващо, освежаващо и овлажняващо действие.

Продуктите от Серията Zhenfei се препоръчват за употреба след навършване на 35 години: в тези години на кожата е трудно да се противопоставя на негативното въздействие на околната среда. Бръчките стават видими, овалът на лицето загубва своята „яснота”, появяват се първите пигментни петна. Кожата постепенно повяхва и губи своята еластичност. Нека да видим кои са  компонентите с вълшебно действие, влизащи в козметиката Zhenfei perfect, които могат да преодолеят тези нежелани промени в нашия външен вид свързани с възрастта!


Експрес пилинг на Тианде от Perfect SHOP
Пилингът от серия Zhenfei perfect осигурява деликатна повърхностна ексфолиация на кожата на лицето, при която се премахва слой с вроговени кожни клетки с дебелина около 0,06 мм – достатъчно за да се обнови "картината на лицето". Идеално почиства кожата, оставяйки я гладка и сияйна. Подобрява структурата на кожата и стимулира клетъчното обновяване. Овлажнява, успокоява и омекотява благодарение на действието на морските водорасли и хиалуронова киселина участващи в него. Намалява количеството на малките бръчки и пигментни петна.




Нежно измиващо мляко на Tiande от Perfect SHOP
Нежно измиващо мляко Zhenfei Perfect - 12802
Нежно измиване с хидратиращ ефект. Тo оставя страхотно чувство на комфорт и еластичност. Млякото за почистване Zhenfei нежно отстранява грима и другите замърсявания от кожата, осигурява нежна грижа за нея всекиден. Млякото стимулира естествения процес на подновяване на кожата, повишава нивото на влагата, прави кожата мека и еластична. Формулата на измиващото мляко прониква дълбоко в слоевете на кожата, доставя им целебни екстракти и допринася за оптималното им разпределяне в епидермиса.




Богатият и наситен крем възстановява максимално хидробаланса, помага кожата да остане гладка и хидратирана, изглажда бръчките и стимулира регенерацията на клетките. Предпазва от вредните въздействия на околната среда, създава усещане за комфорт. Прониква дълбоко в слоевете на кожата и оптимално разпределя активните вещества.



Интензивна крем - грижа против бръчки ZhenFei Perfect на  TianDe от Perfec SHOP
Наситената формула на крема е концентрат от полезни вещества за зрялата кожа. Има заглаждащо действие, интензивно овлажнява. Подхранва кожата с полезни микроелементи, подобрява обмяната на веществата и кръвообращението в кожата. Намалява видимостта на дълбоки и мимически бръчки, придава еластичност на кожата.



Подмладяваща енергийна емулсия ZhenFei Perfect на TianDe от Perfect SHOP
Еластична, нежна, свежа и млада кожа - резултат от иновативната формула против стареене на енергийната емулсия. На молекулно ниво, кожата получава ценни за нея витамини, калций, магнезий, аминокиселини, което води до повишаване активността на жизнения цикъл на клетките. Процесът на  регенерация на кожата възвръща естествения цвят и релеф  на лицето, постепенно изчезват мимическите бръчки, възпрепятства оброзуването на нови, забавя процеса на стареене. Намалява напрежението, интензивно овлажнява кожата, възстановява нейната стегнатост и еластичност. Предпазва я от вредните въздействия на околната среда. Благодарение на уникалната си формула, емулсията прониква дълбоко в слоевете на кожата, ефективно разпределяйки активните вещества в епидермиса.
Деликатната и приятна консистенция на крем-гела внимателно се грижи за чувствителната кожа около очите. Осигурява дълбокото овлажняване и подхранване на кожата, възстановява нейната структура, активира клетъчните процеси. Способства за намаляване на оток и тъмни кръгове под очите. В резултат на редовната му употреба се изглаждат бръчките, кожата придобива блясък и здрав вид. 




Освежаващата и нежна консистенция на крем-гела, му позволява незабавно да се абсорбира, насища кожата с влага, облекчава напрежението, намалява подуването на клепачите, премахва тъмните кръгове и торбички под очите. Редовното му прилагане води до възстановяване на еластичността и естествения блясък на кожата около очите.

Няма коментари: